by

Де отримати додаток PariMatch

У той час як ви можете зайти на сайт Parimatch і відразу ж почати робити ставки на улюблений вид спорту, завантаження додатку parimatch apk спрощує завдання навіть для гравців-початківців. Тому питання про те, де можна завантажити додаток, є важливим на даний момент.

Android-версію додатку PariMatch можна завантажити з офіційного сайту букмекерської контори. Зверніть увагу, що користувачі Android можуть завантажити тільки apk-версію PariMatch і дозволити своєму смартфону встановлювати додатки з невідомих джерел. Нижче наведені кроки для завантаження додатку на ваш пристрій:

  1. Відвідайте веб-сайт Parimatch на своєму смартфоні/мобільному телефоні та знайдіть іконку/вкладку завантаження додатку.
  2. Натисніть “встановити андроїд додаток/apk”, щоб розпочати процес його встановлення на ваш пристрій.
  3. Для його успішного завершення необхідно увімкнути на смартфоні функцію “встановлення додатків з невідомих джерел”.
  4. Додаток можна буде завантажити та встановити на свій пристрій протягом декількох хвилин.
  5. Перейдіть на домашню сторінку вашого телефону, щоб запустити додаток.
  6. Зверніть увагу, що для успішної роботи додатку PariMatch ваш телефон повинен мати версію Android не нижче 5.1.

Для користувачів iPhone додаток PariMatch apk можна завантажити на iPhone 8 і вище. Відзначимо, що на даний момент в магазині Apple немає додатку Parimatch. Це означає, що користувачі iOS в рівній мірі будуть встановлювати його як APK-файл з офіційного сайту Parimatch. Також дізнайтеся більше про те, що пропонує Parimatch в статті Промокод Parimatch.

Які головні особливості PariMatch?

Вибір букмекерської контори – це одне, а робити ставки на ходу – зовсім інше. Тому, готуючись до знайомства з букмекерською конторою PariMatch, особливо через мобільний додаток PariMatch, важливо знати, чим вона відрізняється від платформ конкурентів. Наразі головне питання полягає в тому, які саме функції виділяють додаток PariMatch на тлі інших? Пропонуємо вашій увазі головні особливості додатку Parimatch:

Пряма трансляція

Більшість букмекерських контор зараз пропонують послуги з трансляції матчів без додаткової оплати. Вам потрібно лише зробити ставку за 24 години до початку трансляції або мати певний баланс на рахунку. Parimatch має функцію прямої трансляції на своїй платформі. Однак на даний момент ви можете транслювати лише кілька видів спорту на Parimatch. Футбол і крикет – це кілька видів спорту, доступних для трансляції на Parimatch.

Переведення в готівку

Якщо ви новачок в Parimatch, кеш-аут – це ще одна важлива функція, яка стане вам у нагоді під час вашої подорожі з букмекерською конторою. Кеш-аут – це функція, яка дозволяє виводити зароблені кошти на платформі Parimatch до завершення матчу. Мета функції кешауту – допомогти клієнтам обмежити втрати на Parimatch, одночасно максимізуючи виграш. Наприклад, коли з’являється ймовірність того, що ви можете трохи програти через одну гру серед декількох варіантів ставок, ви можете ініціювати кеш-аут. Єдиним недоліком кешаута є те, що він застосовується не до всіх типів ставок. Крім того, ви не отримаєте весь свій потенційний заробіток.

Ставки в Parimatch в режимі реального часу

Ігри In-Play стали популярною функцією у провідних букмекерських контор, і мобільний додаток PariMatch не розчаровує в цій сфері. Короткий огляд Parimatch показує, що ви можете робити ставки на ігри/спорт/події в прямому ефірі. Хоча прямі трансляції не мають найкращих коефіцієнтів, це відмінна функція для зайнятих гравців, які можуть пропустити початок подій. Функція “in-play” дозволяє робити ставки на ігри, які вже розпочалися. Крім того, ви можете максимально використовувати статистику ігор в режимі реального часу для прогнозування можливих результатів, роблячи ставки на спортивні події в прямому ефірі, включаючи ставки на Чемпіонат світу з футболу в Parimatch.

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

News Feed